Select Page

Spoštovani starši in učenci

V petek, 1. 9. 2017, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.20 za učence od 2. do 9. razreda. Avtobusi bodo z začetnih postaj odpeljali ob 7.50. Prvi dan bomo imeli 4 ure pouka – do 11.55 in nato še kosilo. Učenci morajo imeti s seboj šolske copate, torbo, zvezek za obvestila in peresnico. V šoli bodo imeli malico, za prijavljene učence bo kosilo. Podaljšanega bivanja ta dan ne bo. Odhod avtobusov izpred šole bo ob 13.00.

Učenci prvih razredov in njihovi starši se bodo ob 9.00 zbrali v šolski jedilnici, nadaljevali delo v učilnicah ter zaključili ob 11.00 in s starši odšli domov.

Prevozi v petek, 1. 9. 2017, na prvi šolski dan v šolo:

  1. relacija ob 7.50: Straža – Polje – Gaberje (zavije desno skozi Sotesko, ustavi pri hišni številki 8 in na križišču pri kapelici) – Soteska (na običajnem mestu) – Loška vas – Podhosta (ustavi pri hišni številki Podhosta 21a in nato še pri spomeniku) – šola
  1. relacija ob 7.50: Kočevske Poljane (skozi vas) – odcep za Grič – Podturn – Obrh – Suhor – šola
  1. relacija ob 7.50: Uršna sela – Dobindol – Gorenje Sušice – Dolenje Sušice – šola
  1. relacija ob 7.50: Selišče – Bušinec – Cerovec – Občice – šola

Iz šole bodo vsi avtobusi na istih relacijah kot zjutraj odpeljali ob 13.00.

Vsi starši bodite še posebej pozorni na prometno varnost otrok v okolici šole. Ob prihodu avtobusov ne parkirajte na obračališču in ne ob cesti nasproti šole.  Otrok ne spuščajte iz avtomobilov na nasprotni strani ceste. Pozorni bodite tudi na druge otroke. Parkirajte na mestih, ki so označena za parkiranje.

Prilagamo vozni red šolskih prevozov, ki velja od 2. 9. 2017.

Otroci naj bodo na postajah 5 minut pred odhodom avtobusa, ker avtobus na postajališčih ne bo čakal.

Izkoristite še zadnje počitniške dni in se vidimo 1. septembra v šoli.

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)