Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

V tem ali preteklih letih so učenci prejeli uporabniška imena in gesla, s katerimi se prijavljajo in odjavljajo na šolsko prehrano na portalu LoPolis. Tudi nekateri starši imate svoja uporabniška imena in gesla, preko katerih lahko urejate otrokovo prehrano, obenem pa imate dostop še do eRedovalnice.

V sredini aprila so v podjetju Logos omogočili generiranje gesel učencem za potrebe prijave na izbirne predmete. Ob tem so vsem učencem ustvarili nova gesla, posledično prejšnja gesla za učence ne delujejo več. To velja samo za učence, starši se namreč s svojimi uporabniškimi imeni in gesli še vedno lahko normalno prijavljate na portal (gesla delujejo).

Starše, ki za urejanje prehrane uporabljate otrokovo uporabniško ime in geslo (vendar še nimate dostopa do eRedovalnice), naprošamo, da zaprosite za novo uporabniško ime in geslo, ki bo kreirano na vaše ime – preko vašega uporabniškega imena in gesla boste prav tako lahko urejali otrokovo prehrano, obenem pa boste imeli dostop tudi do eRedovalnice, če boste to želeli. Za novo uporabniško ime in geslo lahko zaprosite preko Izjave za eRedovalnico, ki jo najdete TUKAJ.

Prehrano lahko še vedno urejate preko računovodstva na 07 3845 213.

Dostopnost