Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

Sbotno šolo za nadarjene bomo izvedli to soboto, 25. 5. 2019,  v KŠŠC Češča vas. Organiziran bo prevoz s šolskim avtobusom.

Odhod izpred šole je ob 8.30, domov pa se bomo vračali ob 19.30. Prosim, da svojega otroka pred šolo pričakate ob 19.45.

S seboj ima vaš otrok plastenko z vodo, pisala, podlogo za pisanje ter obutev in obleko, primerno delu na terenu in vremenskemu stanju. Ker bomo iskali podatke na spletu in pripravljali elektronsko gradivo, spodbujamo uporabo prenosnih telefonov in tablic. V ta namen prosim dovolite otroku uporabo mobilnih podatkov, v kolikor imate to možnost.

Pripravljali bomo učno pot, ki jo boste kasneje lahko obiskali in preizkusili s pomočjo telefona ali tablice. Aplikacija se imenuje CŠOD Misija. Brezplačno si jo lahko naložite iz trgovine na svojem prenosnem telefonu ali tablici. Primer učne poti je že narejen za našo Topličkovo učno pot. Med ponujenimi CŠOD-ji izberete CŠOD Lipa (Črmošnjice) in tam najdete Topličkovo učno pot. Misijo naložite in z njo raziskujete šolsko okolico. Vabljeni, da jo preizkusite. Dobrodošli bodo predlogi za izboljšavo pripravljenih nalog. V tem seznamu boste kasneje lahko našli tudi učno pot, ki jo bomo izdelali z učenci v soboto.

Sobotna vremenska napoved se dnevno spreminja. V primeru padavin, vas o odpovedi dogodka in nadomestni izvedbi obvestimo v petek.

Veselimo se sobotnih aktivnosti in sprostitvenih dejavnosti in držimo pesti, da bo vreme na naši strani.

Dostopnost