Skoči na glavno vsebino

Dolenjske Toplice, 15. 10. 2020

Spoštovani,

zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno in sicer:

  • učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli,
  • učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Prehod na izvajanje pouka na daljavo smo na naši šoli pripravili v skladu s priporočili, ki so jih vse šole prejele že 20. avgusta 2020. Tako kot v spomladanskem času, bomo na šoli vzgojno-izobraževalni proces izvajali preko spletnih učilnic in aplikacije ZOOM. Starši boste tako naslednji teden v ponedeljek, sredo in petek s strani razrednika vaših otrok na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o učnem procesu in nalogah. Učenci pa bodo lahko navodila pogledali v spletnih učilnicah v zavihku Oddelčna skupnost. S poukom bodo preko aplikacije ZOOM pričeli vsak dan ob 8.20 (v dnevu bodo imeli največ 3 ure »v živo« z učečim učiteljem, ostalo pa bodo naloge v spletnih učilnicah). Urnika v naslednjem tednu ne bomo spreminjali, ostaja enak, bo pa količina učne snovi za posamezen predmet prilagojena delu na daljavo.

Malico in kosilo bomo s ponedeljkom, 19. 10. 2020, za vse učence od 6. do 9. razreda odpovedali.

Za učence od 1. do vključno 5. razreda pouk poteka po urniku, prav tako ostaja vozni red šolskih prevozov nespremenjen. Podaljšano bivanje se izvaja po urniku.

V času od 26. 10. 2020 do 30. 10. 2020 bodo jesenske počitnice, ki naj bodo namenjene vam in vaši družini. Upajmo, da se bo epidemiološka slika kmalu izboljšala in bo vlada lahko sprejela odločitev glede nadaljevanja vzgojno-izobraževalnega procesa po modelu B, kar verjamem, da si vsi skupaj najbolj želimo.

Vse aktualne informacije bomo objavljali na spletni šole, zato vas prosimo, da jih redno spremljate.

 

Ostanite zdravi vi in vaši najbližji.

ravnateljica Andreja Koščak, prof.

Dostopnost