Skoči na glavno vsebino

Juhu drugi dan smo že tu. Ves čas se nam nekaj dogaja.

Kot prva zanimiva stvar je bil že ponedeljkov večer, ko smo imeli nalogo, da poimenujemo svoje sobe z imeni, ki predstavljajo osebe, ki bivajo v njej. Vrata smo popestrili s svojim znakom, ki smo ga narisali. Imeli smo zelo domiselne ideje, kot so nas pohvalili učitelji. Prepričajte se sami: Soba polna smeha, Snežna leva, Planinci, Vrtčkarji, Ena mala sobica, Kameleoni, Trije mušketirji, Previdni smučarji, Sladkorčki, Muce, Zimski trio, Mali smučarji.

Prebivalci sobe smo se do danes že naučili bivati skupaj in – ne boste verjeli – tudi pospravljati svojo sobo in se primerno obnašati v skupnih prostorih in na smučišču. Kajti za ocenjevanje gre.

Mimogrede. Smo taki gospodje, da imamo čisto svojo jedilnico, v katero drugi gostje nimajo vstopa. Strežejo nam zelo okusno hrano in to kar petkrat dnevno.

Na smučišču se že kar dobro znajdemo. Včeraj smo bili nekateri kar veliko na zadnji plati, danes smo večina že v pokončnem položaju in smučamo, se vozimo z vlečnico in celo vozimo slalom. Super je. Snega je zaenkrat še dovolj.

Po malici smo si ogledali zelo zanimivo risanko, ki nas uči spoznavati sebe in svoja čustva. Imeli smo pravi kino.

Danes je bil prav poseben dan. Praznovali smo dva rojstna dneva. Učiteljica Helena je imela celo okrogel jubilej in sošolka Anja. Ker imata v tem tednu rojstni dan še druga učiteljica Helena in sošolec Tin, so nas pogostili s kar tremi tortami. Zapeli smo jim pesem in uživali v slastnih dobrotah. Še za jutri nam je ostalo.

Ker pa smo bili utrujeni od smučanju, smo se kar hitro odpravili spat. Uživali smo v pripovedovanju pravljic (nismo prestari za to) in klepetu o zanimivem dnevu.

Jutri nas čaka nov dan.

Le kaj se bo zgodilo?

»Soba polna smeha«

Dostopnost