Skoči na glavno vsebino

Za učence 6., 7., 8. in 9. razredov bomo v petek, 27. 1. 2023, organizirali zimski športni dan, ki bo potekal na Gačah. Učenci lahko izbirajo med smučanjem ali deskanjem na snegu ter pohodom in smučarskim tekom.

Smučanje in deskanje na snegu je namenjeno za učence, ki že znajo smučati (učenec zna samostojno uporabljati smučarske naprave, se zna varno spustiti po strmini in se zna varno ustaviti). Učenci potrebujejo svojo ustrezno smučarsko opremo (čelada je obvezna) in primerna smučarska oblačila. V nahrbtniku naj imajo topel napitek, dodatno malico in obleko za preobleč. Ceno smučarske vozovnice boste plačali po položnici.

Učenci, ki ne bodo smučali, bodo odšli na zimski pohod in se spoznali s tekom na smučeh. Učenci naj bodo primerno oblečeni (smučarska obleka, rokavice, kapa) in obuti (pohodni čevlji, škornji oz. nepremočljiva obutev). Smučarji tekači imajo lahko svojo tekaško opremo. V nahrbtniku naj imajo topel napitek, dodatno malico in obleko za preobleč.

Odhod izpred šole bo ob 8.20. S seboj bomo vzeli šolsko malico, kosilo bomo za ta dan odpovedali. Učenci naj zajtrkujejo že doma.

Pohodniki se bodo v šolo vrnili ob 13.15, smučarji pa ob 15.30.

Za šolske dejavnosti izven šole veljajo Pravila šolskega reda.

V primeru slabega vremena bo potekal pouk po urniku.

Dostopnost