Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje je za obdobje do 31. decembra 2025 kupilo programsko zbirko za zaščito pred računalniškimi virusi WithSecure. Program WithSecure Elements EPP for Computers lahko uporabljajo tudi učitelji in učenci na osebnih računalnikih ter telefonih.

Vsak uporabnik je upravičen:

  • do ene aktivacijske kode, ki deluje na enem osebnem računalniku in
  • tudi do uporabe WithSecure Elements EPP for Mobile za uporabo na osebnih mobilnih napravah. Upoštevati je potrebno vrsto sistema (Android/iOS) Vsak uporabnik je upravičen do ene aktivacijske kode, ki deluje na eni napravi.

Kdor želi pridobiti zaščito pred virusi za računalnik in telefon za osebno uporabo, izpolni priloženo izjavo in jo odda Antoniji Miklavčič-Jenič.

Na osnovi prijave bo šola pridobila namestitvene programe in aktivacijske kode

Uporabniki, ki so do 31. 12. 2022 že uporabljali WithSecure (prej F-Secure Business) Elements EPP for Computers bodo v prihodnje lahko še dalje uporabljali isto rešitev, potrebno bo vpisati le nove aktivacijske kode. Ključ pridobijo pri pooblaščenih osebah za WithSecure na svojih zavodih (Antoniji Miklavčič-Jenič).

Uporaba programske opreme je za uporabnike brezplačna, saj je sredstva v celoti zagotovilo Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Priloženo izjavo oddate Antoniji Miklavčič-Jenič do petka, 24. 2. 2023.

IZJAVA

Dostopnost