Select Page

OFFICE 365 račun za učence

Na šoli smo pridobili licence za najnovejšo različico Microsoft Office 365, ki je namenjena tudi učencem in učiteljem. Gre za internetno različico Offica oz. “pisarno v oblaku”, torej lahko preko prijave na Microsoftovem šolskem računu dostopamo do mrežne različice Worda, Excela, Powerpointa, Outlooka, OneNota, OneDriva, koledarja, stikov, ipd., si shranjujemo dokumente na Microsoftov strežnik (storitev OneDrive) ter jih odpremo in popravimo kjer koli (seveda je potrebna internetna povezava). Office 365 deluje tudi na pametnih telefonih in tablicah.

  • Poleg tega jim je na voljo tudi programska zbirka Office Pro Plus, ki vključuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access, ki ga učenci lahko naložijo na svoje računalnike in ostale elektronske naprave. Omenjene storitve lahko uporabljajo na največ petih napravah.
  • Office 365 račun lahko učenci uporabljajo za ves čas šolanja na naši šoli. Po odhodu iz OŠ Dolenjske Toplice se račun izbriše, hkrati pa tudi vsa pošta in dokumenti.
  • Do Office 365 lahko učenci dostopajo na spletni strani https://login.microsoftonline.com/

Več informacij najdete na povezavah: https://o365.arnes.si/ucenec/priloznosti, https://o365.arnes.si/ucenec/prednosti

Dostop velja do konca šolanja na Osnovni šoli Dolenjske Toplice ali do preklica.

Izpolnjeno vlogo oddate v tajništvu šole. (Vloga za dodelitev Office 365 za učence)

(Skupno 593 obiskov, današnjih obiskov 1)