Select Page

S 1. 12. 2015 bomo na šoli uvedli evidentiranje šolskih obrokov preko kartice, ki jo bodo dobili učenci v šoli.

Preko kartice bomo evidnetirali redna in občasna kosila učencev.

Redna kosila

Učenci, ki imajo redna kosila, so na kosila prijavljeni do konca tekočega šolskega leta. Če učenec manjka, morate kosilo pravočasno ODJAVITI.

Odjava obrokov poteka preko portala Lopolis na spletni strani http://www.lopolis.si/, kamor se učenec prijavi s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ga bo dobil v šoli. Bodite pozorni na pravočasno odjavo: najkasneje do 8.30 zjutraj za tekoči dan, lahko pa tudi vnaprej. Pri odjavi morate izbrati obrok (kosilo, malica) ter dan za katerega odjavljate.

Če obrok ni odjavljen pravočasno, vam neprevzeti obrok zaračunamo.

Ob dejavnostih, ki jih organizira šola, za odjavo poskrbi vodja dejavnosti.

Občasna kosila

Učenci, ki imajo kosila občasno, pa se morajo nanj pravočasno PRIJAVITI.

Prijava obrokov poteka preko portala Lopolis na spletni strani http://www.lopolis.si/, kamor se učenec prijavi s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ga bo dobil v šoli. Bodite pozorni na pravočasno prijavo: najkasneje do 8.30 zjutraj za tekoči dan, lahko pa tudi vnaprej. Pri prijavi morate izbrati obrok (kosilo) ter dan.

Odjava, prijava obrokov

Odjava ali prijava obroka poteka preko portala Lopolis, še vedno pa lahko pokličete računovodstvo na telefonsko številko 07 3845 213.

Odjavo preko obrazca na spletni strani šole s 1. 12. 2015 ukinjamo.

Če učenec pozabi kartico doma, obrok lahko prevzame po ročnem evidentiranju.

Učenci imajo kartico do konca šolanja na naši šoli. Cena kartice ter ovitka stane 3,50 eurov in jo boste poravnali po položnici.

Če učenec kartico izgubi, lahko naroči novo v šoli (pri pomočnici ravnateljice). Cena nove kartice bo 5 eurov.

Za dodatna pojasnila lahko pokličete pomočnico ravnateljice na telefon 07 3845 203 ali pišete na e-mail Antonija.Miklavcic-Jenic@os-dt.si .

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)