Select Page

Bilo je med počitnicami. Malina je bila s svojimi projateljicami na zabavi. Neznansko si je želela spoznati kakšnega novega tipa. Prijateljice so ji govorile, da ga bo spoznala, ko bo čas za to.

Ampak ona jih ni hotela poslušati. Prehitevati je hotela čas.

Bile so pri pouku in po njem so se usedle na travnik in klepetale. Tedaj je mimo prišel zelo zelo lep mladenič. Malina ga je gledala kot uročena. V trebuhu ji je začelo nekaj migetrati, še sama ni vedela, kaj se ji dogaja. Odločile so se, vse, da morajo spoznati tega frajerja. Izvedele so, da je doma nekje v Angliji, natančneje iz enega dela Londona. Govoril je slovensko, ker so bili  starši  izseljenci.

Malinina prijateljica je na koncu tedna prirejala zabavo in povabila je tudi tega fanta. Z Malino sta hitro vzpostavila očesni stik. On je bil Ribez. Vendar je bil na zabavi najprej z neko zlobno deklino, vsaj takšen je bil njen sloves. Tudi njemu je bila Malina všeč.  Odločil se je, da bo prekinil s prejšnjo. Seveda je pobesnela. Prišla je na oder, pometala vse glasbene instrumente po tleh, skratka nemogoče se je obnašala. Na koncu je še dodala: ” Izbiraj, Ribez! “

Ribez se je že odločil. Prav se je odločil, kajti še danes sta z Malino skupaj, in prav dobro jima gre.

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)