Select Page

Obveščamo vas, da smo na podlagi Zakona o plačilnih storitvah v letu 2013 prešli na izvajanje direktnih bremenitev po pravilih SEPA (krajše SDD), ki omogočajo enoten način plačevanja v Evropski uniji. Ta sistem nadomešča dosedanji sistem plačevanja preko »trajnikov«. SDD se izvajajo na podlagi soglasja, ki je tako v prvi vrsti namenjeno tistim našim strankam, ki bi v bodoče želele plačevati mesečne stroške preko trajnika oziroma direktne obremenitve.

Na spletni strani smo pripravili obrazec za otvoritev trajnika oz. izdajo Soglasja za SEPA direktno obremenitev ki ga, v kolikor se želite vključiti v sistem, natisnjenega in izpolnjenega prinesete v računovodstvo OŠ Dolenjske Toplice. Sprejemali bomo samo pravilno izpolnjene in podpisane obrazce. Za ureditev SDD prinesite s seboj bančno kartico.

Plačilo preko direktne obremenitve je možno samo 28. v mesecu. Plačnik je dolžan pravočasno zagotoviti zadostno kritje na svojem TRR za poravnavo računa vrtca. Vsak mesec vas bomo z računom pismeno obvestili o višini zneska pred bremenitvijo TRR plačnika.

Za vsa morebitna vprašanja glede direktne obremenitve smo dosegljivi na tel. št. 07 38 45 213, lahko pa se oglasite osebno v računovodstvu šole.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Računovodkinja

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)