Select Page

Spoštovani starši in učenci

V četrtek, 1. 9. 2016, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.20 za učence od 2. do 9. razreda. Avtobusi bodo z začetnih postaj odpeljali ob 7.50. Prvi dan bomo imeli 4 ure pouka – do 11.55 in nato še kosilo. Učenci morajo imeti s seboj šolske copate, torbo, zvezek za obvestila in peresnico. V šoli bodo imeli malico, za prijavljene učence bo kosilo. Podaljšanega bivanja ta dan ne bo. Odhod avtobusov izpred šole bo ob 13. uri.

Učenci prvih razredov in njihovi starši pa se bodo ob 9. uri zbrali v šolski jedilnici, potem pa z delom nadaljevali v učilnicah ter zaključili ob 11. uri in s starši odšli domov.

Prevozi v četrtek, 1. 9. 2016, na prvi šolski dan v šolo:

  1. relacija ob 7.50: Straža – Polje – Gaberje (zavije desno skozi Sotesko, ustavi pri hišni številki 8 in na križišču pri kapelici) – Soteska (na običajnem mestu) – Loška vas – Podhosta (ustavi pri hišni številki Podhosta 21a in nato še pri spomeniku) – šola
  2. relacija ob 7.50: Občice – Kočevske Poljane (skozi vas) – odcep za Grič – Podturn – Obrh – Suhor – šola
  3. relacija ob 7.50: Uršna sela – Dobindol – Gorenje Sušice – Dolenje Sušice – šola
  4. relacija ob 7.50 (nova linija – mini bus): Selišče – Bušinec – Cerovec – šola
  5. relacija (šolski kombi) 7.50: Občice – šola

Iz šole bodo vsi avtobusi na istih relacijah kot zjutraj odpeljali ob 13. uri.

Vsi starši bodite še posebej pozorni na prometno varnost svojih otrok v okolici šole. Ob prihodu avtobusov ne parkirajte na obračališču in ne ob cesti nasproti šole.  Otrok ne spuščajte iz avtomobilov na nasprotni strani ceste. Pozorni bodite tudi na druge otroke. Parkirajte na mestih, ki so označena za parkiranje.

Prilagamo vozni red šolskih prevozov, ki velja od 2. 9. 2016.

V sodelovanju z Občino Dolenjske Toplice je organiziran dodaten prevoz otrok z mini busom iz krajev: Selišče, Bušinec in Cerovec. Zaradi zapore ceste Dolenje Sušice – Selišče bo urejen obvoz:  Dolenje Sušice – Dolenjske Toplice – Sela pri Dolenjskih Toplicah – Podturn pri Dolenjskih Toplicah – Cerovec – Selišče. Odhod bo iz Selišč ob 7. uri v šolo. Po končanem pouku pa bo odhod izpred šole ob 14.50.

Šolski kombi bo vozil vsak dan ob 7.50 iz Občic v šolo in ob 13.20 izpred šole v Občice.

Otroci naj bodo na postajah 5 minut pred odhodom avtobusa, ker avtobus na postajališčih ne bo čakal.

Izkoristite še zadnje počitniške dni in se vidimo 1. septembra v šoli.

Prevozi v šolskem letu 2016/2017

Maja Bobnar, prof.

 ravnateljica

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)