Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

V šolskem letu 2019/20 bomo na Osnovni šoli Dolenjske Toplice ponudili delavnice Robotike in zabavnega programiranja, ki jih izvaja Razvojni center Novo mesto. Letos bodo to celoletne delavnice s pričetkom v mesecu oktobru v trajanju 20 srečanj in sicer 10 jeseni in 10 spomladi z vmesnimi novoletnimi počitnicami. Učili se bomo programirati s pomočjo igre, uporabljali mini računalnik microbit in se seveda zabavali z Lego WeDo kompleti ob sestavljanju in programiranju najrazličnejših robotov in vozil. Delavnice so primerne za otroke od 2. do 5. razreda osnovne šole.

Delavnice se bodo izvajale enkrat tedensko, predvidoma ob ponedeljkih. Mesečna cena delavnic bo subvencionirana s strani občine Dolenjske Toplice in znaša 38 €.

Vabimo Vas, da se udeležite predstavitve delavnic, ki bo v ponedeljek 9. 9. 2019, ob 15:15 v likovni učilnici OŠ Dolenjske Toplice. Kaj se na delavnicah dogaja in dodatne informacije pa lahko izveste na naši spletni strani https://robotika.rc-nm.si. Delavnice opremijo otroke z znanji potrebnimi za poklice prihodnosti. Naj bo to sproščeno skozi igro.

Lep pozdrav! Ekipa Razvojnega centra Novo mesto

Marko Rudolf, vodja projektov

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15 I 8000 Novo mesto I SI I + 386 41 278 319

www.rc-nm.si;       https://robotika.rc-nm.si

Dostopnost