Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci devetega razreda!

Že kar dobro smo zakorakali v novo šolsko leto, ujeli svoj ritem in čas je, da začnemo skupaj razmišljati o prihodnjem šolskem letu, ko bodo naši in vaši devetošolci postali srednješolci. Veliko je vprašanj, dilem in pričakovanj, o katerih se bomo lahko skupaj pogovorili na roditeljskem sestanku, ki je namenjen staršem in učencem devetega razreda. RODITELJSKI SESTANEK ZA UČENCE IN STARŠE 9. RAZREDA BO V TOREK,  14. 1. 2020, OB 16.00 V ŠOLSKI JEDILNICI. Na sestanek so vabljeni tudi učenci, saj bodo predstavljene informacije, ki so pomembne prav za njihovo lažjo odločitev glede izbire srednje šole in poklica.

Tudi letošnje leto se nam bodo pridružili predstavniki novomeških srednjih šol in nam s prve roke posredovali pomembne informacije glede izobraževalnih programov. Predstavitve bodo v telovadnici od 16.00 do 17.30.

Termine za individualne razgovore, kjer se bomo pogovorili o vpisnih namerah, boste izbrali na roditeljskem sestanku. Na individualnih razgovorih bomo opravili tudi govorilne ure.

Vabljeni.

Dostopnost