Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Z novim odlokom je do vključno 18. 1. 2021 podaljšan trenutno veljavni Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 204/20). Glede na novi odlok in Sklep o začasni obliki izvajanja vzgojno-izobraževalnega dela v vzgojno-izobraževalnih zavodih (Uradni list RS, št. 181/20) se izobraževanje na daljavo izvaja tudi v tednu od 11. 1. 2021 do vključno 18. 1. 2021. Izjema so osnovne šole s prilagojenim programom in zavodi za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, ki so odprti že sedaj.

V naslednjem tednu bomo tako nadaljevali s poukom na daljavo. V torek, 12. 1. 2021, bomo izvedli govorilne ure za starše učencev od 1. do 9. razreda preko e-pošte in videokonferenčne povezave ZOOM. Razredniki so vas o govorilnih urah že obvestili tekom včerajšnjega dne. V sredo, 13. 1. 2021, pa bomo ponovno izvedli »Super dan« na temo gibanja, kjer se bomo vsi, učenci, učitelji in zaposleni na delovnem mestu v pisarnah, malce razgibali, saj nam tega v teh časih zelo primanjkuje.

Leto 2020 nam je vsem namenilo neverjetno preizkušnjo, ki bi si jo težko predstavljali, če je ne bi tudi doživeli. In pričakovati je, da nas bo ta preizkušnja še kar nekaj časa spremljala. Z njo smo se soočili po svojih najboljših močeh in z največjim upanjem, da se bo vse dobro izšlo. Verjamem, da je vsak od vas skušal k temu prispevati čim več in najbolje kar zmore. Z željo, da tako ostane tudi v prihodnje, se vam zahvaljujem za vaš trud, sodelovanje, podporo, medsebojno pomoč in za vse kar ste prispevali in kar še prispevate, da kot celota v danih okoliščinah uspešno sledimo našemu poslanstvu. Želim, da tako sodelujemo tudi vnaprej in da skupaj uspešno prebrodimo še – upam, da res tretji in hkrati zadnji val – ki nam po napovedih sledi v prihodnjih dneh.

Ostanite zdravi vi in vaši najbližji.

                                                                                                  ravnateljica Andreja Koščak, prof.

Dostopnost