Skoči na glavno vsebino

V okviru Erasmus+ projekta Bodimo kreativni in se učimo z umetnostjo smo v mesecu marcu uspešno izvedli že dve virtualni mobilnosti. Pred nami pa je zadnja virtualna mobilnost v tem šolskem letu, ki jo organizira romunska partnerska šola Scoala Gimnaziala Tudor Vladimirescu. Tema virtualne mobilnosti je TRADICIJA.
Izvedli jo bomo v treh delovnih dneh pred prvomajskimi počitnicami, to je 21., 22. in 23. aprila 2021.
Za nas so pripravili tri delavnice:

  • sreda: VIZUALNA POEZIJA (ustvarjanje poezije, delavnico bo vodila učiteljica, ki je avtorica zbirk poezij in knjig za otroke)
  • četrtek: ZANIMIVI EKSPERIMENTI (poskusi, ki jih lahko izvedemo doma, so del našega vsakdana, pa se jih morda niti ne zavedamo)
  • petek: VELIKONOČNI OBIČAJI V NAŠIH PARTNERSKIH DRŽAVAH in ZOOM IGRE (kako praznujemo mi, ali poznamo tradicijo v partnerskih državah, kaj nam je skupnega in kaj je značilno za posamezne partnerske države).

Prijave na virtualno mobilnost nam, prosim, sporočite na elektronski naslov vodje Erasmus+ projekta, učiteljici mag. Urški Bučar, prof. na njen elektronski naslov urska.bucar@os-dt.si najkasneje do srede, 14. 4. 2021, do 15. ure. Prijavi pripišite svoj kontaktni elektronski naslov, na katerega vam bomo po prijavi poslali vse potrebne informacije o izpeljavi virtualne mobilnosti.

Dostopnost