Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V petek, 1. 9. 2023, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.20 za učence od 2. do 9. razreda. Najprej se bomo vsi skupaj zbrali na šolskem košarkarskem igrišču, nato se boste učenci skupaj s svojimi razredniki odpravili v matične učilnice.

Učenci bodo v šoli prisotni 5 šolskih ur, prvi 2 uri bosta razrednikovi uri, naslednje 3 pa bo potekal pouk po urniku. Urniki so že objavljeni v eAsistentu, tako da si jih lahko ogledate. Učenci naj imajo s seboj šolsko torbo, šolske copate, zvezek in puščico s pisali. Kosilo bo organizirano za vse prijavljene učence.

Zjutraj bodo v šolo vozili avtobusi samo drugo vožnjo, po koncu 1. šolskega dne pa bodo avtobusi v vse smeri odpeljali ob 13.20.

Obveščamo vas, da bodo avtobusni prevozi tudi v šolskem letu 2023/2024 potekali nespremenjeno po že utečenem voznem redu. Vozni redi avtobusov so objavljeni na spletni strani šole pod razdelkom ORGANIZACIJA, Šolski prevozi, prav tako vam jih prilagamo spodaj. Veljajo od ponedeljka, 4. 9. 2023, dalje. Hkrati vas prosimo in pozivamo, da otroci pravočasno čakajo na avtobus na svojih postajališčih, ter svetujemo, da pridejo na postajališče 5 minut pred zapisanim časom odhoda avtobusa oz. minibusa.

V ponedeljek, 4. 9. 2023 in v torek, 5. 9. 2023, bomo že izvedli 1. roditeljski sestanek, vabili za oba sta v prilogi spodaj. V ponedeljek, 4. 9. 2023, za starše učencev razredne stopnje, v torek, 5. 9. 2023, pa za starše učencev predmetne stopnje. Uvodni del bo skupni v jedilnici šole, nato pa boste odšli s svojimi razredniki v matične učilnice oddelkov.

Pred obema roditeljskima sestankoma vas starše vabimo, da se udeležite sestanka za Vzgojni načrt šole, ki bo oba dneva ob 16.00 v šolski knjižnici.

Srečno v novo šolsko leto.

Vozni red šolskih avtobusov

Vabilo na uvodni roditeljski sestanek za starše učencev od 1. do 5. razreda

Vabilo na uvodni roditeljski sestanek za starše učencev od 6. do 9. razreda

Dostopnost