Skoči na glavno vsebino

Obvestilo za 1. šolski dan

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V četrtek, 1. 9. 2022, je prvi šolski dan. Pouk se bo ta dan začel ob 8.20 za učence od 2. do 9. razreda. Najprej se bomo vsi skupaj zbrali na šolskem košarkarskem igrišču, nato se boste učenci skupaj s svojimi razredniki odpravili v matične učilnice.

Učenci bodo v šoli prisotni 5 šolskih ur, prvi 2 uri bosta razrednikovi uri, naslednje 3 pa bo potekal pouk po urniku. Urniki so že objavljeni v eAsistentu, tako da si jih lahko ogledate. Učenci naj imajo s seboj šolsko torbo, šolske copate, zvezek in puščico s pisali. Kosilo bo organizirano za vse prijavljene učence.

Prav tako bo z jutrišnjim dnem 31. 8. 2022 zaživela naša nova šolska spletna stran.

Zjutraj bodo v šolo vozili avtobusi samo drugo vožnjo, po koncu 1. šolskega dne pa bodo avtobusi v vse smeri odpeljali ob 13.20.

Obveščam vas, da bodo avtobusni prevozi tudi v šolskem letu 2022/2023 potekali nespremenjeno po že utečenem voznem redu. Vozni redi avtobusov so objavljeni na spletni strani šole pod razdelkom ORGANIZACIJA, Šolski prevozi, prav tako vam jih prilagam spodaj. Veljajo od četrtka, 1. 9. 2022, dalje.

Za stanovalce Loške vasi 13 in 12b uvajamo dodatno postajo Loška vas pri hišni številki 13, in sicer s 1. vožnjo minibusa v šolo (7.15), odhod domov pa poteka z 2. vožnjo minibusa ob 14.40.

Hkrati vas prosimo in pozivamo, da otroci pravočasno čakajo na avtobus na svojih postajališčih, ter svetujemo, da pridejo na postajališče 5 minut pred zapisanim časom odhoda avtobusa oz. minibusa. Ob pričetku šolskega leta opozarjamo tudi na spoštljiv odnos do voznikov in na pravila obnašanja med vožnjo s šolskimi prevozi.

                                                                                                                                ravnateljica

                                                                                                                          Andreja Koščak, prof.

Govorilne ure in roditeljski sestanek v maju

Govorilne ure in roditeljski sestanek v maju

Govorilne ure v maju

Spoštovani starši,

v torek, 14. 5. 2024, vas vabimo na govorilne ure. Potekale bodo v živo v šoli.

V spletni učilnici oddelka (https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=7564) ˗ zavihek ODDELČNA SKUPNOST ˗ je objavljena možnost za vpis staršev. Prijavite se z  uporabniškim imenom in geslom (AAI prijavo) učenca za spletno učilnico.

Prosimo vas, da zabeležite termin govorilnih ur. Svojo izbiro določite s klikom na krogec pred zapisom. IZBIRO TERMINA GOVORILNIH UR POTRDITE S SHRANI MOJO ODLOČITEV.

Lep pozdrav in lepo vabljeni.

Roditeljski sestanek za 3. razred

Dostopnost