Skoči na glavno vsebino

V torek, 26. 2. 2019, smo nadaljevali z zimsko šolo v naravi. Ob 7.00 uri so nas zbudili učitelji. Poskrbeli smo za higieno, se oblekli in pospravili postelje. Nato smo odšli na zajtrk. Zajtrk je bil zelo okusen. Imeli smo hrenovke, pečena jajca, dve vrsti kosmičev in topel čaj. Ko smo se do sitega najedli, smo odšli na smučišče.

Smučali smo tri ure in potem je bil kratek odmor za čaj. Ko smo končali s smučanjem, smo odšli na kosilo in smo imeli gobovo juho, pražen krompir in dunajske zrezke.

Ponovno smo odšli na smučanje. Po popoldanskem smučanju, ki je trajalo dve uri, smo imeli še malo pouka, kjer smo obnavljali svoje znanje. Nato smo odšli igrat nogomet (nekateri smo navijali).

Zaradi športa smo bili že pošteno lačni, zato smo odšli na večerjo in tam so nam pripravili špagete z omako. Po večerji smo se odpravili k teti Leni. To je bila kmetija tete Lene. Tam smo tekmovali v štafetni igri z OŠ Selnica ob Dravi. Zmagala je naša šola. Potem smo dobili čaj in domače piškote ter odšli nazaj v apartma. Ko je bila ura 21.00, smo vsi že sladko spali.

Skupina snežinke: Lana, Nina, Anja, Tjaša, Zala, Mija, Neža, Eva in Hana iz 5. a in 5. b

Dostopnost