Skoči na glavno vsebino

Ob 7.00 so nas učitelji zbudili (kar težko je bilo vstati po napornem dnevu smučanja). Nato smo se preoblekli, si umili zobe in pospravili sobo. Kasneje smo odšli na zajtrk. Učitelji so nam povedali, kako bo potekal dan. Da bomo imeli popoldne pravo smučarsko tekmovanje. Opomnili so nas tudi, naj se pripravimo na večerno prireditev, ki so jo poimenovali »Šola v naravi ima talent«.

Potem smo odšli v sobe in  se preoblekli v smučarsko opremo. V shrambi spodaj smo nataknili pancerje in smuči in odšli na smučišče, kjer smo začeli s smučanjem v različnih skupinah, glede na naše znanje smučanja. Bilo je zelo mrzlo. Vmes smo odšli v »Brunarico« na topel čaj.

Potem pa spet smučanje. Ogledali smo si progo, kjer bo potekalo tekmovanje.

Že je bil čas za kosilo. Bilo je zelo okusno– piščančji zrezki v omaki s polento in solato po naši izbiri. Malo smo imeli prostega časa. Že je bil čas za popoldansko smučanje. Bilo je še bolj mrzlo kot dopoldne, kajti močno je pihalo. Malo smo povadili, nato pa nas je čakalo pravo tekmovanje, kjer so nam merili čas.

Po malici (rogljički in topel čaj), smo imeli čas za pripravo na večerne talente in seveda telefone, da pokličemo domače. Po večerji (kaneloni s francosko solato), pa smo izžrebali vrstni red nastopanja.

Imeli smo zelo različne točke. Nasmejali smo se šalam, poslušali čisto na novo napisane pesmi, sodelovali v kvizu, spoznali trike,… Videti je bilo, da so bili učitelji z našo predstavitvijo zelo zadovoljni.

Seveda je potem sledila zabava. Peli smo karaoke in se zabavali.

Nato pa odšli v sobe, kjer smo se pripravili na spanje.

Andraž Celič iz sobe »Mali smučarji«

Dostopnost