Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 22. 2. 2024, smo v KKC pripravili  Valentinov bazar ob Valentinovem koncertu Rotary kluba. Na prodajo izdelkov smo se pripravljali že veliko prej. Izdelke smo izdelali pri interesni dejavnosti Ustvarjalne delavnice in tudi v svojem prostem času, pod vodstvom naše mentorice, Helene Jordan.

Z nami na bazarju je bila tudi učiteljica Helena Jordan, ki nam je pomagala narediti vse izdelke.

Med prodajo je prišla do nas tudi novinarka Vašega  kanala. Zanimalo jo je, kaj nam pomeni dobrodelnost in zakaj je ta vrednota pomembna. Prispevek je bil tudi na TV, kjer smo si ga pozneje ogledale.

Na naših stojnicah smo prodajali ročno izdelane izdelke kot so: dekorativne sveče, namizne aranžmaje s svečami ali vazicami, ki smo jih okrasili v naravnem stilu, lesene uporabne izdelke, različne vrste piškotov, nakit, voščilnice, obeske, balzame, kopalne soli, kuhinjske deščice, in še kaj.  Najbolj so šle v promet sladke dobrote in voščilnice.

Prodajali smo pred koncertom, malo vmes in po koncertu.

Na koncert, ki ga je imel Uroš Perić, je prišlo veliko ljudi, ki so se zbirali pred vhodom v dvorano in se med sabo pozdravljali in klepetali. Imele smo tremo prodajati pred tolikimi ljudmi, saj smo se bale, da bomo pozabile kakšno ceno ali pa se zmotile pri računanju. Pa ni bilo hudega.

Ko smo čakali, smo lahko prisluhnili glasbi, ki je prihajala iz dvorane.

Čas nam je minil zelo hitro. Med prodajo smo razmišljale o tem, da ljudje s svojimi prispevki pomagajo tistim, ki so pomoči potrebni. In da je veliko srčnih ljudi med nami.

Naša stojnica je bila kar dobro oblegana, ljudje so zelo pohvalili naše izdelke. Bile smo zelo ponosne na to. Da smo pa še nekaj prodale, je bilo pa sploh dobro. Denar, ki smo ga zbrali na tem bazarju, je namenjen šoli.

»prodajalke« iz 8. a

Maruša, Lucija, Tia, Loti

Dostopnost